Diensten

BudgetKracht bied ondersteuning bij financiële zorgen door middel van het aanbieden van verschillende diensten. Financiële zorgen komen meestal niet alleen, vaak zijn er ook op andere levensdomeinen belemmeringen. Zo kan er sprake zijn van werkloosheid, een beperking, psychiatrische problematiek, echtscheiding, enzovoorts. Door financiële zorgen kan iemand niet meer helder beslissingen maken en uit onderzoek blijkt dat het IQ (tijdelijk) afneemt en stress toeneemt.

BudgetKracht ondersteund bij financiële zorgen en werkt samen met (maatschappelijke) partners. Dit met als doel om financiële zelfredzaamheid te bevorderen.

Werkgevers

Werknemers met financiële zorgen kosten u als werkgever tienduizenden euro’s per jaar. U dient immers loonbeslagen uit te voeren, correcties door te voeren, contact te onderhouden met deurwaarders, productiviteit van uw medewerker wordt minder, ziekteverzuim loopt op enzovoorts.

BudgetKracht ondersteunt uw medewerker met financiële zorgen en zorgt dat de zorgen opgelost worden en u weer een medewerker heeft die productief is.

Ook kunt u gebruik maken van preventieve gesprekken, door BudgetKracht in te schakelen bij life events als geboorte, echtscheiding, pensioen en dergelijke. Deze life events zijn vaak momenten, die een verandering brengen in de financiële situatie.

Voor meer informatie neem contact op voor een kopje koffie/thee!

Gemeenten

Voor gemeenten kan BudgetKracht een formulierenbrigade begeleiden, opzetten en coördineren. Vrijwilligers vinden, begeleiden en opleiden zodat zij mensen met financiële zorgen kunnen ondersteunen. Ook het geven van budgetcursussen behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie neem contact op voor een kopje koffie/thee!

Ondernemers

Heeft u een eigen zaak en moeite met grip te krijgen op uw financiën? U snapt niet wat de boekhouder precies van u vraagt? Hoe staat uw onderneming ervoor?

BudgetKracht ondersteund ook ondernemers om weer grip te krijgen op de financiën.

Voor meer informatie neem contact op voor een kopje koffie/thee!

Particulieren

Heeft u moeite met bijvoorbeeld de belastingaangifte? Is uw maand langer dan uw salaris? Wilt u iemand die met u mee kijkt met uw financiën?

Voor meer informatie neem contact op voor een kopje koffie/thee!